vi guidar dig tillen bättre bostadsaffär

Att sälja din bostad är troligtvis en av de största affärerna du kommer göra i livet. Det kan väcka en hel del känslor, samtidigt som det är en affär som för allas skull ska gå rätt till. Det är inte alltid helt lätt att få en överblick och samtidigt tänka på alla detaljer. Det är där vi kommer in.


Tid för eftertanke
och planering

När du ger Ert nya hem förtroendet att sälja ditt hem gör vi vårt yttersta för att ge dig en så trygg, korrekt och framgångsrik försäljning som möjligt. För oss är det inte en affär i mängden, det är din viktigaste affär och vårt mål är att göra den så bra som möjligt.

Enligt vår erfarenhet kommer det bästa slutresultatet till den som är väl förberedd. Vårt råd är därför att inte stressa igenom försäljningsprocessen, utan låta alla steg få den uppmärksamhet de förtjänar. Vårt jobb är att se din bostad med objektiva ögon och ge den bästa möjliga chans att göra ett bestående första intryck. Med fingertoppskänsla och professionalism gör vi vårt för att framställa din bostad på ett attraktivt sätt. Vi lägger stor vikt vid detaljerna – vi lovar att det ger resultat.

 

Försäljning av dödsbo

Ofta äger en person som avlider någon form av bostad, och då är det upp till dödsboet att besluta om en eventuell försäljning. Vid dessa försäljningar gäller särskilda regler som vi hjälper till att guida er genom.

Det är dödsboet som är uppdragsgivare vid försäljningen, och som huvudregel måste alla dödsbodelägare samtycka till försäljningen. Alla dödsbodelägare måste också underteckna köpekontraktet, alternativ ge fullmakt till annan dödsbodelägare.

Vilka som är dödsbodelägare klargörs vid bouppteckningen, vilken måste vara klar före tillträdet. Undantaget är om en testamentsexekutor utsetts av den avlidne, vilken då har rätt att genomföra försäljningen.

Har du specifika frågor som gäller försäljning av dödsbo är du välkommen att höra av dig till oss.

Kontaktformulär